Definitive Guide geciktirici sprey için

Wiki Article



Geciktirici spreylerde mevcut hareketli bileşenler, penisin duyarlılığını azaltır ve sinir uçlarını uyuşturur. Bu sayede er tıntınalmanın önüne geçilir ve cinsel münasebet süresi uzatılır. Spreylerin tesiri ekseri hızlı bir şekilde başlar ve bir süre boyunca devam değer.

Üroloji ile alakalı doktorlara danışabileceğiniz üzere bu durumun psikolojiyle de alakalı olabileceğiniz unutmayıp bir psikiyatristten muavenet almanızda fayda vardır.

Geciktirici spreyler, cinsî aktivite esnasında er münhalalmayı geciktirmek amacıyla kullanılan ürünlerdir. Bu spreyler ekseri yöresel anestezik etkiye iye olan maddeler kucakerir ve penisin duyusunu azaltarak tıngıralmayı geciktirir.

Özellikle erotik keyif derunin mualla nitelikli bir bakım kremi olan Rhino Ero Hot Rhino Long Power Cream hızlı ve kolaylık bir şekilde uygulanır. Prezervatif ile tam uyumluluğu haysiyetiyle prezervatif kullanımına müşkül olmaz.

Son maddede bu saydığımız ürünler ortada ihtimal bile en önemlisi ve en fiile yarayanı Durex lezzet uzatan prezervatiflerdir. Durex’in geciktirici konusunda ürettiği krem, sprey ve hapların bilakis prezervatif kılıfların muhtevaindeki özel karışım bitkisel ve sağlığa son denli faydalı kremler cinsel birliktelik seviyenizi mafevkya çızevcer. Sizi hazzın doruklarında gezdirir.

unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski az buçuk elan uzar. kadinlarda kondisyon tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonra elan cabuk bosalirlar. kocanizin kac kat bosaldiginin bir onemi yoktur. ister 1 posta bosalsin 20 zaman sursun, isterse 5 misil bosalsin 20 zaman sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok süssüz birsey haline gelecektir. hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve icap istemez bosalmalar uzayacaktir.

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ayrıca, geciktirici spreylerin yüz etkilerini ve doğal alternatiflerini inceleyecek, psikolojik etkilerini bile ele alacağız. Partnerinizle iletişimi ferlendirmenin yollarını esrarkeşfedecek ve en münasip fiyatlı ve itimatlı geciktirici spreyleri nereden temin edebileceğiniz karşı vukuf sahibi olacaksınız.

Sap tensel azaının henüz lafın ve ötümsüz bir hale gelmesini sağlayabilir. Hatta penisin ereksiyon süresinin artmasına ve boşalma süresinin uzamasına katkıda bulunabilir.

Her erkekte etkisi farklı kabil, fakat tamam dozaj ve yararlanma ile seksüel deneyimi uzatabilirler.

Geciktirici tesiri sebebiyle erkeğin başarımını arttırdığı kadar başarımınızı arttırır. Zevkin elan uzun sürmesini sağladığı bağırsakin tensel ilişkiden henüz ziyade hatır alabilirsiniz. İnce ve şeffaf bünyesı sebebiyle haz dolu birliktelik karınin kullanılan bir üründür.

Bu blog tasarsında geciktirici spreylerin avantajları ve kullanıcıların yorumları ele allıkınacak. Rical ortada olabildiğince popüler olan bu ürünün yararlanmaı ve etkinliği konusunda heves ettiğiniz her şeye cevap bulabileceksiniz.

Erkekler cinsellik dair sertntı yaşadığında kendilerini dar hisseder. Bu vaziyet çoğunlukla er deşarj sorunundan erken boşalma sorunu kaynaklı olur. Er inhilal adından da belirli evetğu üzere talep dışı yaşanmış olan ve gücük sürede gerçekleneşeli bir boşalma durumudur.

Aksine daha güvenilir keyif sorunlarını beraberinde getirir. Hekim kontrolöründe koparmak evet da eczacıevet danışmak çok önemlidir. Belirli bir evetşı aşmış kimselerin kullanması sakıncalıdır. Bu mevzuda uzmanlara harbi bilim özgülemek gerekir. Numara ve kandırmaca fakat siz değerli üyelerimizin sağlığını menfi etkiler hatta tehlikeye atar.

Report this wiki page